Home Theater Center
مرکز بررسی سیستم های صوتی و تصویری

فرار مغزها

در زمینه صدا و تصویر یک نوع بسیار حاد از "فرار مغزها" وجود داره که خوشبختانه این نوع فقط مختص به ایران نمیشه, و میشه در کشورهای اروپایی مثل آلمان که در راس قله صدا قرار گرفته هم به وفور دیدش! یعنی وقتی در جمع یا نمایشگاه های صدا و تصویر با این دسته از افراد صحبت می کنید متوجه فرار مغز درشون میشد! این نوع فرار مغزها در صدا و تصویر و بخصوص صدا به این صورت انجام میشه که "مغز طرف فرار کرده و خودش مونده". در این شرایط فردی که دچار فرار مغزها شده تصمیم میگره وبلاگی, فرومی چیزی در اینترنت ایجاد کنه و تراوشات حفره خالی سرشو که زمانی جای مغزش بوده, در قالب ایده های صدا به مخاطب در معرض فرار مغزها قرار بده! بعنوان مثال ایده بلندگوهای هورن با شیپورهای به اندازه " بیل مکانیکی" که نشان از صدای ناب ارکسترال است. به حدی که وقتی جلوی یکی از این ابر ساخته های دست انسان بشینی یه وهمی تمام وجودتو میگره! چیزی شبیه به کارتون ها که مثلا کمد تبدیل به هیولا میشه, همچین حسی پیدا می کنید! که بسیار تجربه ترسناکی است.

در مواردی هم طرف هنوز در دسته فرار مغزها قرار نگرفته, اما به دلیل این که تا به حال پاشو از مرزهای کشورش بیرون نزاشته, ( چین, دبی, ترکیه, پاتایا,ازبکستان,یکم قدیم ترها ژاپن جزو خارجی که شناخت جامعه غربی به شما بده بحساب نمیان) همیشه خارج براش تصاویر رنگی تلویزیونی و اینترنتی بوده, و آدم خارجی ها براشون به ناشناختگی آدم فضایی ها هستن! هرچی که یکی از مبتلایان به فرار مغزها در خارجه بگه براشون سندیت داره و با دل و جون قبول میکنن و میگن بابا خارجی ها دارن میگن فقط آمپلی فایر لامپی, یکسری هم ترانزیستوری هستن, تعدادی هورنی و تعدادی عشق درایورهای پیستونی اونم از نوع سرامیکی, و بعضی ها فقط اصل ژاپن بودن براشون مهم است. هاها....

این در صورتی که وقتی با خارجی های بی ادب صحبت می کنیم اونای که فقط یکی دوتای کتاب خونده باشن, صحبت از پزشکی, فلسفه, هنر و.... که میشه ایران, یونان, چین حتی مصر صاحب علم تعریف و نقد میدونن, همانطور که ما اون هارو صاحب صنعت میدونیم.

اگر شما تجربه ای در صدا و تصویر ندارید و هرآنچه هست از اینترنت گرفتی یا تخیل کردی که این اگر با اون باشه بهتره! این دلیل نمیشه دیگران در دایره بسته ذهنی خودت قرار بدی و هر فرار مغز کرده ای در خارجه هر چرتی گفت قبول کنی! و دیگران هم در نادانی خودت شریک کنید. خارجی ها سازنده همون کامپوننت های هستن که ما و شما بهشون میگیم آشغال, و همون های هستن که بهترین هارو در صدا و تصویر ساختن, صاحب علم آکوستیک و سالن های اپرا هستن. لامپ و ترازیستور ساختن. سازنده هورن های جادویی در صدای ارکسترال و سالن های سینما هستن و احمق هاشون هورن های در ابعاد خانگی اما به بزرگی بیل مکانیکی میسازن.

جا داره مسئولین به پدیده فرار مغزها در صدا و تصویر رسیدگی کنن.

نظرات   

 
+1 #21 بهرنگ در تاریخ: پنج شنبه 27 فروردين 1394 ، ساعت 10:01 ق ظ
نقل قول از کیوان:
سلام استاد عزیزم، من که فقط ار کوچکتربن خریدها تا بزرگترین ها شمارو در ابران داریم. خداوکیلی هم هر کامپوننتی توصیه کردی بی نطیر بوده

استاد میخوام ویلسون اودیو مدل سوفیا ۲ شو بخرم، نظرت چیه؟ با رحمانی صحبت کردم گفت تا آخر اردیبهست مباد.
بگبرم، با سورس yba خوب باید صدا بده؟

سلام
آره با نسخه اولی خیلی صداش بهتر شده، من دقیق شنیدم خوشم اومد.

در این حال آمپلی فایرم باید عوض کنی و همینطور کابل که در آخر بهت می گم چی بگیری، زودتر تصمیم بگیر چون امکان داره کابل هارو مجبور شیم سفارشی بیارم.
نقل قول | گزارش به مدیر
 
 
+7 #22 dido در تاریخ: شنبه 29 فروردين 1394 ، ساعت 03:01 ب ظ
دمتون گرم بسیار عالی بیان کردید. واقعا این افراد خیلی با تعصب نظر میدن و هر سوالی از این افراد پرسیده بشه نظر خودشون رو به زور تحمیل میکنند.
پایدار باشید.
نقل قول | گزارش به مدیر
 
 
+5 #23 علی در تاریخ: یکشنبه 30 فروردين 1394 ، ساعت 07:01 ق ظ
نقل قول از dido:
دمتون گرم بسیار عالی بیان کردید. واقعا این افراد خیلی با تعصب نظر میدن و هر سوالی از این افراد پرسیده بشه نظر خودشون رو به زور تحمیل میکنند.
پایدار باشید.

کاملا موافقم دیدو جان.
نقل قول | گزارش به مدیر
 
 
+2 #24 amin در تاریخ: جمعه 04 ارديبهشت 1394 ، ساعت 11:02 ق ظ
متاسفانه وقعا همینه.
نقل قول | گزارش به مدیر
 

ارسال نظر

1.کاربران سایت باید هنگام ارسال دیدگاه از کلمات مناسب استفاده کنند. در صورت مشاهده‌ی کلمات رکیک و نامناسب، پیغام کاربر حذف شده و در صورت تکرار، نام کاربری و IP وی مسدود می‌شود.
2.لطفا در هنگام پاسخ دادن به سوالات از به کارگیری الفاظ و جملاتی تحقیرآمیز که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری کنید.


ورود اعضاء