Home Theater Center
مرکز بررسی سیستم های صوتی و تصویری
در اولین مسابقه سال 1394 بیش از 140 نفر شرکت کننده داشتیم! که لطف کردن وقت گذاشتن و جواب های که فکر می کردن درست هست برای من ارسال کردن. در مسابقه سال گذشته از من ایراد گرفته شد که چرا سوال مسابقه که موزیک متن فیلم کینگ کنگ 2005 بود اینقدر ساده ست؟! امسال هم قصد داشتم یک سوال بسیار ساده انتخاب کنم, اما به دلیل خواست شما یک سوال کمی سخت تر و شاید سخت انتخاب کردم! برای رسیدن به جواب این مسابقه فقط باید ربط بین عکس و مطالب یک سال گذشته من پیدا می کردید و نه سرچ اینترنتی! چرا که این عکس ها فقط روی گوشی موبایل من بود. به هر حال در مسابقه بعدی دوباره به روش خودم که اصلا آدم سخت گیری نیستم یک سوال ساده انتخاب خواهم کرد.
جواب مسابقه اول سال 94 دموی کمپانی ONKYO در IFA 2014 شهر برلین بود.
از بین دوستانی که لطف کردن و جواب های کاملا اشتباه برای من ارسال کردن, تنها یک نفر در اولین روز مسابقه جواب کامل و صحیح را ارسال کرد.
جناب آقای: امیر شهروز برنده گوشی گلکسی S5 سامسونگ هستند. تبریک میگم
برای دریافت جایزه با من هماهنگ کنید
به روز رسانی: 94/1/21
امسال به دلیل سرگرمی های مختلف و شاید کمی تنبلی نشد برای شب عید مسابقه ای در نظر بگیرم! اما در عوض برای این مسابقه یک جایزه قابل توجه براتون در نظر گرفتم که تقدیم می کنم به یک نفر از شرکت کننده های که جواب صحیح را برای من ارسال کنه.
یک عدد گوشی سامسونگ گلکسی S5 طلایی تقدیم میشه به برنده این مسابقه, مثل سال قبل قرعه کشی با نرم افزار The Hat انجام خواهد شد.
سوال: عکس زیر مربوط به دموی کدام کمپانی و در کجا می باشد؟ لازم است اسم کمپانی و محل برگزاری را ذکر کنید.
مهلت ارسال جواب ها از 94/1/15 تا 94/1/20 خواهد بود. لطفاً عنوان ایمیل ارسالی را "مسابقه" قرار دهید. برنده این مسابقه در همین پست اعلام خواهد شد.
نظرات
عاقا مدت مسابقه رو لطفا تمدید کنید، شاید جواب رو پیدا کردیم..
5 روز خیلی کمه
عزیز در جواب مسابقه چون من در ایمیل اول فراموش کرده بودم اسمم رو بدم بنابراین دو تا ایمیل زدم که از این بابت ازتون عذرخواهی میکنم.ممنون.... .
سلام
مشکلی نیست عزیز :)
به خدا میدونستم درست حدس زدم
به خودم گفتم اونکیو یا پایونیر هست و اونکیو انتخاب کردم
برای محل این دمو هم گفتم به احتمال یا های اند بوده و یا ifa بعد حساب کردم تو های اند بیشتر سیستم های خیلی انچنانی دمو میشه پس باید ifa که سرگرمی های صوتی و تصویری نمایس میده باشه. رو همین حساب جواب براتون ایمیل کردم.
خیلی خوشحال شدم تا به حال یه هدیه اینقدر بهم مزه نکرده بود.
دوستون دارم
اقایون داداشام گفتم که.... طبق بند 4 اساس نامه سایت این گوشی واس ماس یعنی حالا کلا واس ماست.
امیر جان مبارکت باشه عزیز
خیلی سریع درست و هوشمندانه حدس زدی :)
آفرین
با من هماهنگ کن برات بفرستم
آقا امیر مبارکتون باشه
جناب برزین قرار بود مسابقه کمی سخت باشه نه اینکه غیر ممکن باشه.
غیر ممکن به علت اینکه یک نفر حدس زده اونم شانسی نه از روی مطالب و عکس های شما.
قبول دارم سخت بود اما ناعادلانه نبود!
راستش روز چهارم خودم هم از این سوال پشیمون شدم، اما فکرشو نمی کردم این تعداد شرکت کننده نتونن حدس بزنن.
جبران می کنم، در مسابقه بعدی فقط شانس قرعه کشی دلیل برنده شدن در نظر میگیرم
جبران می کنم
امیر جان با دل خوش ازش استفاده کنی
نظرتون را در مورد بلندگوههای که از دریوار سرامیک استفاده میکنن میخواستم .
علیرغم اینکه منم نسبت به زمانی که داشتم خیلی دنبال جواب گشتم و پیدا نکردم ولی به نظرم سبک سوال و ارتباطاتی من نتونسته بودم پیداش کنم هم هوشمندانه بود و هم تا حدودی فنی .
نکته مثبت اینکه من با اینکه زمان زیادی نمی تونستم بزارم ولی توی همین جستجو ها کلی مطلب جدید یاد گرفتم که جای تشکر داره
امیر جان عرض تبریک اول برای دقت خوبت و بعدش برای گوشیت
قربونت برم
امروز آقای برزین برام فرستادن. یه گلکسی 5 طلایی اکبند پلمپ
سلام
به قول یه بنده خدایی که میگفت سرامیکی ها جنی هستن.
یه جوارایی هم من باهاش موافقم! کابینت بیشترین تاثیر روی خوب صدا دادنشون داره، بهتر بگم کاملا در کنترل کابینت صدا میدن.
بله بروی چشم، حتما در مسابقات بعدی تعداد جوایز در صورت امکان افزایش میدم و قرعه کشی بین تمام شرکت کنندگان انجام میدم
:)
اگر مطالب من دنبال کرده باشید، متوجه شدید یه فول رنج توان اجرای ضرب صدای برخی از سازهارو نداره، در هیچ شرایطی نداره.
درگیر تعداد درایورها نباشی!
شروع کن به تست مدل های مختلف خودتون جواب سوالاتون می گیرید
فید آر اس اس مربوط به نظرات این مطلب